Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

Чистка Миропільського звалища

Чистка Миропільського звалища

29 та 30 липня КП "Миропільське" проводило генеральну чистку Миропільського звалища. Всього було очищено 4 га від загальної площі. Очищувальні роботи проводилися  - 16 годин. Всього, на очистку, було витрачено 9 тис грн. 

10:32 02.08.2017

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

           30 липня 2017 року в Миропільській селищній бібліотеці була проведена година спілкування на тему «Торгівля людьми: як це попередити».           На зустріч з учнями старших класів бібліотекарі Кришталь Г.П. та Меша С.В. запросили заступника селищного голови Хоменка В.О., який разом з ними намагався підвищити рівень поінформованості та усвідомлення  гостроти проблеми торгівлі людьми. А також розповіли дітям про основні проблеми та помилки, що виникають у громадян України, які виїжджають за кордон, стають живим товаром, потрапляючи в рабство. Обговорили причини, форми та ознаки цього явища, наголосили як захистити себе від жахливої помилки.          Після цього учні переглянули та проаналізували  відеоролик «Життя на продаж».          На завершення підліткам побажали бути обачливими, успішними та зробити блискучу кар’єру в рідній Україні.

13:15 01.08.2017

НЕГОДА В МИРОПОЛІ

НЕГОДА В МИРОПОЛІ

25 липня на території селища Миропіль  пронісся буревій. Внаслідок негоди були пошкоджені лінії електропередач, покрівлі та огорожі будинків, повалені дерева. На автомобіль КАМАЗ, який повертався із поля впало дерево, внаслідок чого постраждав водій. Його відразу  госпіталізували до районної лікарні.

11:36 26.07.2017

Заміна вуличних освітлювальних електроприладів

Заміна вуличних освітлювальних електроприладів

Прорахувавши витрати на вуличне освітлення, селищна рада прийняла рішення про заміну вуличних освітлювальних електроприладів, а саме : встановлення нових енергозберігаючих LED лампочок на території Миропільської ОТГ. За попереднім підрахунком затрата електроенергії скоротиться в 3 рази, що дасть змогу зекономити кошти. Проведена заміна лампочок по вулицях: Фабрична, Перемоги, Свободи, А.Кирилюка, Почтова, Спортивна, Героїв Мирополя, Коростенська.

17:03 21.07.2017

Водопровідна лінія

Водопровідна лінія

З 10 липня функціонує нова лінія водопроводу. По вул. Злагода проведена кільцева лінія водопроводу, яка підключена до загальної мережі водопостачання. Всього було проведено 700 м водопроводу . Ведення цієї лінії дало змогу усім бажаючим жителям ( було підключено 15 жилих будинків) підвести водопровід до своїх будинків.  

10:28 21.07.2017

З Днем Бухгалтера!

З Днем Бухгалтера!

Привітання вам, бухгалтер, В ваш святковий, славний день, Буде хай в житті багато Позитивних вам знамень. Хай робота в радість буде, Хай баланс іде завжди, Дебет з кредитом хай дружать, Праця хай дає плоди. Сил бажаю вам, здоров’я, Миру, щастя у сім’ї, Хай вдаються всі ідеї, Хай щастить вам у житті.

12:10 14.07.2017

Ремонт вулиць

Ремонт вулиць

По вул. Центральна тривають поточні ямкові роботи.  Ремонтні роботи проводить філія Баранівського райавтодору, дорожна ділянка Романів. Повне фінансування робіт здійснює підприємство ТОВ "Граніт", яке знаходиться на території Миропільської ОТГ.

10:10 14.07.2017

Святкування Івана Купала

Святкування Івана Купала

Здавна свято Івана Купала відзначають в ніч з 6 на 7 липня, цього року це з четверга на п'ятницю. Як вірили наші предки, в цю ніч прокидається уся лісова нечисть, тому багато що було заборонено робити в цей містичний час. Існує безліч традицій та обрядів пов'язаних із святом Івана Купала. В кожному куточку України вони мали свій характер і деякі відмінності. Та, крім традицій, українці вірили ще в численні забобони. У цю ніч зазвичай ворожили і намагалися дотримуватися деяких негласних правил.

09:45 06.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь